Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MM

vanligare än kamomill?
vackrare än en sjö i solnedgång
minns meij kära du, minns meij och se mig.
om vi ses igen, känn igen meij. och kanske minns mig. kanske se meij. kanske hör mig. kanske förstå meij. kanske låt mig inte gå.
håll mig kvar hos dig, i din närhet
låt mig inte försvinna. låt mig inte drunkna.
låt mig stanna hos dig
låt mig dela dina dagar
.♥




Fri vers av Den_Vackra
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-27 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den_Vackra