Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt till Pontus. Vila i frid, vännen<3


Bara till dig

Vi har tänt ljus
Vi har haft stunder
där vi bara tänkt på dig
Varit vid platsen där det hände
nästan varje dag
För vi saknar dig så

Hur kunde det hända?
Vi saknar dig
Hela staden gråter

Jag önskar jag fick se dig igen
Se dig skratta
se dig le
Förstår inte
vad som fick dig att falla
Så jag skriver en sång
bara till dig
Vila I Frid

Någon där uppe
tog tillbaks en ängel
han inte kunde klara sig utan
Nu är det våran tur
att klara oss
utan en ängel som du

Vad var det som hände?
Vi saknar dig
Ja, hela staden gråter

Jag önskar jag fick se dig igen
Se dig skratta
se dig le
Förstår inte
vad som fick dig att falla
Så jag skriver en sång
bara till dig

bara till dig

Jag tänker på dig dag och natt
Vad hände med ditt leende,
vad hände med ditt skratt?

Jag önskar jag fick se dig igen
Se dig skratta
se dig le
Förstår inte
vad som fick dig att falla
Så jag skriver en sång
bara till dig
Vila I Frid

Vila I Frid




Fri vers av Nina.
Läst 555 gånger
Publicerad 2008-05-28 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.