Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det.

Jag tror det är dig jag vill ha
Ja, jag tror det är så, och det kan nog bli bra
Bara vi får träffas och ses
"för du vågar väl, du är väl ingen mes?"

Varje gång jag ser dig, blir jag jättevarm
Och jag vill bara hoppa till dig, i din famn
Jag älskar nog dig
Och då får du tro vad du vill om mig

Om du någon gång skulle se in i mitt öga, och se en tår,
är det för att jag älskar dig, och du mig så nära står

Om du vill träffas snart så kan du skriva det nu och här
För en sak är säker;

Jag är jättekär




Fri vers av Nina.
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-14 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.