Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din underbara själ


Jag vill inte ha ännu ett vackert ansikte
Inte bara ha någon att hålla om
Vill inte att min kärlek ska falla bort
Jag vill ha dig och din underbara själ
Ja, du är den jag vill ha
Du är den jag vill hålla om
Jag låter inte ännu en minut falla bort
Jag vill ha dig och din underbara själ




Fri vers av Nina.
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-01 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.