Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipp av sladden!


Du trodde du skulle ut ikväll,
men nu sitter du där som ett fån.
Väntar, suckar och gråter
vid din tysta telefon.

Du trodde han var nå't för dig,
killen som du gillar.
Men han är inte bättre, han,
än några andra killar.

Han säger att han aldrig gillat nå'n
som han gillar dig.
Men faktum är, det säger han
till nästan varje tjej.

Finns det nå't som suger,
så är det killar som ljuger.

Så klipp av sladden, stäng av telefonen
och skaffa dig ett liv.
Upp med hakan, tro på dig själv.
Och var nu ingens tidsfördriv!




Fri vers av Nina.
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 01:14



Bookmark and Share


    Valentinicklas
Bra skrivet! Jag känner samma grej fast med kvinnor.

Kan de inte acceptera mig för den jag är och behöva bevisa något hela tiden så kan det vara!
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina.