Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill vi ha för typ av kärlek??

Vad vill vi människor ha för typ av kärlek/förhållande??

Jag kan ju bara tala för egen del då det är olika för alla men en sak som jag tror att alla vill ha är tillit?! Rätta mig om jag har fel!

Utan tillit så blir det svårt att bygga nåt typ av förhållande, för min del så är tilliten den största grunden i ett förhållande!!

Kan jag inte lita på min själavän så då går det bara inte, det ligger mycket jobb bakom att hålla förmågan uppe för att kunna lita på den som står dig närmast!!!

Tänkte bara lite!!




Övriga genrer av Freeze
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-29 21:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Freeze
Freeze