Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskning!

Där ligger du, så fridfull, så vacker
Jag viskar i ditt öra

Vad som sägs, stannar mellan oss!!




Övriga genrer av Freeze
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 02:47



Bookmark and Share


  orsak
kort, men säger så mycket.
2008-07-01

  Elaine.S VIP
En vacker närvaro..
2008-06-16

  bergsdotter
hmm känner igen
dom där orden ifrån en person
som en gång stod mig nära.

jag tror orden ljuger för en
pga att

ingenting kan hållas
hemligt i en civiliserad värld.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Freeze
Freeze