Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag!

Jag var dum mot dig

Ändå tar du emot mig

Jag förbisåg dig

Ändå kan vi sitta i timtal och prata

Du är vacker som en solnedgång

Dina ögon är förtrollande

Du har mig nu i din hand

Släpp eller håll om

Jag blottar mitt hjärta för dig

Trampa eller ta vara på det

Jag sätter evigt bevis på mitt förtroende

Försök att tro på mig


Du får se vad jag menar!!!




Fri vers av Freeze
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-12 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeze
Freeze