Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att tänka

Fick tid att tänka en stund idag
All skit som man ofrivilligt tvingas igenom
Ska livet inte vara mer än så här??
Vad är då vitsen??




Fri vers av Freeze
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeze
Freeze