Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hål i min själ

Du stack ett hål i min själ
sköt ett skott inmot mellangärdet
vävnaden smulas samman
sopas ihop med glasskärvorna från i höstas
Fan ta dig din jävel
varför blev det såhär
Varför gick du din väg
varför blev det såhär
Du stack ett hål i min kropp
knuffa ner mig mot marken
trasa sönder min värld
trasa sönder min själ
Det våras känslor än
Snart är det sommar igen
Nu är det över min vän
Du stack ett hål i min själ




Fri vers av stuckNReality
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-30 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stuckNReality
stuckNReality