Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill i n t e döma dig och inte mig, jag vill b a r a gå brevid och hålla dig i handen och att du håller i min, t i l l s a m m a n s i kärlek


Emotionellt stört barn ska lära sig leva med döden i livet

I min okärlekskänsla tror jag innerligt att ni ska döma mig
stå i rader runt min döda kropp och se min själ stiga ur den
peka på min energivarelse och glo med hatiska ögon

Det kommer inte finnas någon vrå att sätta sig i gömma

Jag kommer vara helt naken med varje tanke skapande min upplevelse
och jag kommer tappa förståndet och harmonin i andra ögonblicket

Så jag tänker om jag tränar mig lite här på jorden först en stund och bevisar en tillitskärlek den jag tror mig inte vara kapabel till
så kommer övergången tillslut bli en befrielse jag vill vara med om

Jag vill innan dess möta mina bröder och systrar med respekt i förståelse
i verklig orädsla

Vara i och med fred
och tillfredsställelse
i äkta kärlek

Sorg är också välkommet




Övriga genrer av taowaki
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-31 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taowaki
taowaki