Katter är som de är
Det vet alla som vet
Den här katten är min
och heter Muffins

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katter är som de är
Det vet alla som vet
Den här katten är min
och heter Muffins




Katter är som de är

Hunden och jag
vet
vem som bestämmer
hos
oss

Katten
vet
vem som för
befäl
i
vårt hus

och
inget
är skönare
än det ljuva
ljudet av den
tuffaste jägarens
mildaste spinnande

när
han serverar
oss
frukost
och
kommer
in
med

något
dinglande
i
käften

måste vi
säga
tack
till
den

modiga
generösa
matleverantören

som
slickar
sig
belåtet
förvissad
om
att han
är

beundrad

lägger han sig tillrätta
och sover som
ett barn

ja se katter
de är som
de är




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-31 11:50



Bookmark and Share


  Diffusiaria
vacker om katter
2008-09-29

  Hannadraken
väldans välskrivet om katten!
snyggt!
2008-06-01

  katt.inc
Katter, katter, katter, underbara djur och du fångar verkligen kattens väsen här, vem som helst som har haft äran att få en katt som chef i sitt hus känner igen sig i din berättelse. Tack.
2008-06-01

  glittertindra
ja, eftersom vi är så urusla på att fånga råttor så måste de ju lära upp oss obildade människor och hundar, det är en konst att jaga... :) jag har en likadan hemmavid... fågelungar är hans specialitet...
2008-06-01

    eva m h
En katt är sannerligen karl för sin hatt!!!
2008-05-31

  Yvonne
Det stämmer på pricken det du skriver. Applåd.
2008-05-31

  * Ammi *
katter är det bästa som finns!
klart han anser sig vara husets matleverantör! när jag hade både hund och katt, var det katten som bestämde!
ovillkorligt kärlek ändock .. visst är det så?
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP