Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om T

Om jag kunde
skulle jag måla en tavla som beskriver mitt hjärta

som jag luckrade upp mig själv för dig
du skulle se allting i mig
för att känna dig trygg

då tystnade din kritik
och jag fick din uppmärksamhet

sedan då jag låg öppnad för dig
var du fri att plocka in vad du ville där
bara du älskade
även om det inte var mig




Övriga genrer av Fröken Röd
Läst 506 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 10:52



Bookmark and Share


  isidore
bokmärker. lysande. lägg ut mer text!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Röd
Fröken Röd