Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som blev kvar

I vaskvattnet efter blodslöften och närhetsiver
befinner sig en stiltje
Mellanrumstider i novembervätan
och jag försöker vänja mig
Som när man parkerar utanför rusningstrafiken
och låter livet närma sig om det vill




Övriga genrer av Fröken Röd
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-02 18:28



Bookmark and Share


  Engel
Jag blev kvar. I denna dikt. En bra stund.
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Röd
Fröken Röd