Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren då allt föll


Vågar inte blomma

Vågar inte blomma, vågar inte möta.
Med risk för krossat glas i stormbyarna
De jag helst vill radera.
Med risk för skador på det jag helst vill vårda.
Ändå står alla färger här och blöder
Och allt jag vill ge.




Fri vers (Fri form) av Fröken Röd
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-22 00:43



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Blommornas färger när naturen spricker ut. Jag tänker på när man ställer ut krukväxterna på trappan men att aprilvädret drar en i näsan. O allt grossat glas, sånt där pyttelitet som verkligen tatuerar in sig i handflatan.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Röd
Fröken Röd