Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror att det handlar om vägval ur askan i elden, jag brinner i alla fall


kom och gå

mina närmanden realiseras
säljs ut på lågpris
mitt förtroende är metervara, lösvikt, finns på lager
i stora kvantiteter

ta det! kom och gå
åtnjut mig jag är
gratis och god billig och bra

jag bjuder, lämnar vad jag äger
så fri är min kärlek




Fri vers av Marta
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-01 13:15



Bookmark and Share


  Kalle.O
Gillar denna!
2008-06-01

  Ola Rydberg
Härligt språk i denna
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta