Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jitarazu


solkatt

~~~

från sol till skugga
och så från skugga till sol

i långsam mak


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 1026 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-01 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lyckas få så mycket liv i dina texter! Vackert!
2009-03-14

  Quasimodo
Ljus och fin är den i sitt sakta mak !!!
2008-06-19

  Bodil Sandberg VIP
Ja det är inte lätt..ens för en frejdig solkatt..att finna ro när det blir för hett...snyggt min vän!!!
2008-06-03

  Krissie
Mjau! Inte så mycket klös men den här dikten spinner sannerligen!
2008-06-01

  Björn Karlsson
Livs bejakande
2008-06-01

  "Silver" VIP
Jag har definitivt min egen tolkning på denna, dvs en solande katts långsamma behagfulla rörelser. Man riktigt ser den framför sig.
2008-06-01

  ¤Anne¤
Mmmm mjukt vackert
bilder i näthinnan etsar sig fast
du kan
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan