Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åskhaiku


Urladdning


svart som vinternatt
kraften vältrar sten från grav

tordönsmullrets själ




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-01 20:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
HUGA!!!
2008-06-02

  Mona*
Blixar och dunder, magiska under, en haiku med som gör själ för namnet.
2008-06-01

  Lena Krantz VIP
Haru haft gamle Thorgallis på besök?
Här är det kav lugnt än så länge i alla fall!
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder