Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längs min rygg

längs min rygg ligger
om morgonen Älskaren
med ännu okänt ansikte
med bekanta händer

jag vänder mig om
när tystnaden sagt sitt
och känner igen honom
han skapades till min avbild

vi gör en långsam revolution
kaffe och samtal
om bräckligheten

han lämnar mig alltid




Fri vers av Marta
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta