Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR

Som en hinna på min hud.
Ett skydd mot vinden.
Som en beläggning på min mark.
En väg att vandra.
Som ett rum för mitt hjärta.
Där jag alltid kan landa.




Övriga genrer av Humle
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 09:52



Bookmark and Share


  LassO
HÄRLIGT
2010-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Enormt vackert!
Precis så känns det.
Det är ett privilegium att få känna så.
En ynnest.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Humle
Humle