Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min kärlek


ett tips

utgå ifrån att jag alltid vill dig väl,
aldrig menar något illa
eller något annat än det jag säger!

Tolka inte in något annat
än en massa kärlek mellan raderna.
För det är precis vad jag känner för dig!

En massa kärlek.




Fri vers av Humle
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 13:15



Bookmark and Share


  stella
Bra tips som vi alla behöver!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Humle
Humle