Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppfull

Igår

Sömnlös
orolig
snurrandes

trött
ovan
ny

Idag

Vaken
lugn
stilla

stark
världsvan
hoppfull

Imorgon

en annan dag
ett nytt liv




Fri vers av Humle
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-08-24 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Humle
Humle