Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rader av luft

luckan öppnas
ner trillar ett brev

luckan stängs
ett tungt duns bryter stillheten

stilla, platt och orört

lägenheten är tom

ett brev utan avsändare
ett brev med innehåll

ett brev utan mottagare
rader skrivna av luft

lägenheten är tom
och både mottagare och avsändare saknas.




Fri vers av Humle
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 13:23



Bookmark and Share


  Ola VIP
Mystiskt...svårtolkad om man begränsar sig till sig själv...men vidgar man lite, så öppnar sig tolkningen. Bra fångat ögonblick som liksom bildar ett vakuum..
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Humle
Humle