Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insiktsfullt


Ibland är världen liten








En fyraåring kom fram till mig en dag
när jag var och hälsade på hos
några vänner i deras stora hus på landet,
ett stenkast eller två från hufvudstaden.
-...jag vet hur du gör när du bajsar...
-Jaså, vet du det. Hur har du fått reda på
det då?
-Pappa har visat mig på toaletten och han
torkade mig i baken. Papperet var alldeles
fullt av bajs. Han sa att så gör vuxna,
så snart är jag det.

Ja, sedan var det bara att bänka sig vid
matbordet i trädgården och festa på grillat,
härligt inspirerad av denna konversation.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 13:18



Bookmark and Share


  katt.inc
Man får ju inte vara kräsmagad här i livet. En underhållande liten text och parvel.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP