Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära och ändå stannar vi hos varandra


Andas värme i ditt ansikte
och ser beröringen
genom dimmorna i drömmen
du är nära
och ändå stannar vi hos varandra
utan rädsla

Viskar rädsla i din sömnlöshet
och ser hur ögonen
följer mina ljud av kärlek
du är med mig
och ändå stannar vi hos varandra
utan flyktväg

Litar handlöst i ditt andetag
och ser dig falla djupt
där vi möttes nyss i blicken
du är stilla
och ändå stannar vi hos varandra
utan vilja




inget mer än kärlek håller handen öppen




Fri vers av korpfjäder
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-03 13:22



Bookmark and Share


  micke marin
sådärja, nu rackarns börjar det likna nåt ;-)
riktigt bra ju.
riktigt tokbra.
helt enkelt världsklass.
2008-06-03

  inutimonster
vilken otrolig ömhet, jag blir totalt förälskad i din dikt.
2008-06-03

    Glittra G
OJ så vackert, det är bara du som kan skriva såhär ... man skulle kunna tro att detta handlar om en stor kärlek, någon speciell. Men jag anar att det är något annt du talar om ... men kanske har jag fel.
2008-06-03

  Carola Zettergren
..Kärlek håller handen öppen...vackert!!!!
2008-06-03

  Mona*
Ändå stannar vi hos varandra

Känner en stor tröst i dessa ord, jag följer dina ord av kärlek.
Mina ord räcker inte till
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder