Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då mörkret fallit, och mamma sover


Har en demon
inlåst i en bur
som han alltid
bär med sig

han hör den
det kan nattens kårar berätta

hur han flyr sömnen
med tårar sittande
på sängens kant

klamrande fast
de knän vilka sen länge
kallnat från täckets varma saknad

för han hör
han vill inte, han vill verkligen inte
men han hör den tydligt
så ohyggligt tydligt
när den skakar, river
viskar, väser
flämtar
mot hans hud
i ren njutning
då han gråter
med andan tryckt
ner i hals
kippande av demonens
skändning

och han hör den
han vill inte, vill verkligen inte
men gud så tydligt klart
han hör rösten
när den åter
viskande smeker

god natt
min son




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 536 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-07 19:23



Bookmark and Share


  sockerspöket
Hmm.. får tankarna mot våldtäckt, en riktigt äcklig känsla som får mig att rysa i hela kroppen av obehag.. huvva!
fruktansvärt bra skrivet!
2008-06-09

  Lyckohäxan Enediel
Å fyyy så hemskt bra skrivet...vill gråta och skrika...
2008-06-08

  Kristina Wallbing
Suveränt!! Jag minns hur mina pojkar kunde drömma så hemskt att dom inte kunde återberätta. Bara deras rädda armar om min hals. Du beskriver det oerhört väl!! Skulle förresten kunna vara även den vuxnes maror som river hud.
2008-06-08

  Sofie Viktoria
Usch vad hemskt. Så bra du skriver det. Ryser.
2008-06-08

  glittertindra
en text som sprider ett obehag, bra skrivet
2008-06-07

  devilsangel
Berör med rysningar vid läsning..suveränt stark och gripande text
2008-06-07

  Michaela Dutius
Stryker under Marrebs ord istället fölr att upprepa dem.
Mycker berörande text!
2008-06-07

  Marreb
Huga. Den här var inte trevlig att läsa, men jag antar att det är syftet med den också.... man blir illa berörd, men berörd.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson