Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ville skriva en liten text som skulle få den mest kräsne att tappa andan


En av de bästa... (Sen ryu)










...texter jag nånsin
läst, handlade om inget
särskilt alls faktiskt




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP