Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husliga bestyr


Halv sju.
På morgonen.
Riktigt anständigt.
En hel natts sömn således.
Toan. Say no more.
Vacklar nerför trappan.
Förbereder kaffebryggaren.
Promenad till brevlådan.
Inte lika anständigt.
I nattsärk faktiskt.
Morgontidningen.
Inga direkta nyheter precis.
Mord, krig och terrorister.
Födslar och dödslar.
Ingångna äktenskap.
Kulturella inlägg.
Sport.
Det gamla vanliga.
Under intagande av havregröt.
Utan lingon.
Ah, men med päron.
Nyttigt.
Morgontoalett. Nytt ansikte.
Startar tvättmaskinen. Lakan.
Diskuterar dagens trädgårdsbeting.
Planerar total utplåning av ogräs.
Obarmhärtigt.
Obevekligt.
Oåterkalleligt.
Med mina egna händer.
Utan handskar.
Inser efter timmars slit.
Ännu en gång omöjligheten.
Övergår till gräsklippning.
länge.
Farlig fönstermålning.
Två våningar upp.
Min älskade vill ha mat.
Mat!
Nu?
Det blir gårdagens rester.
Diskar.
Hänger tvätt utomhus.
Målar fönsterkarmar.
Får gäster. Kaffe.
Klipper mera gräs.
Får fler gäster.
Mer kaffe.
Katten äter på en blåmes.
Förbannelse!
Ansar krukväxter.
Städar redskapsboden.
Blir plötsligt trött på alltihop.
Lägger mig på soffan.
Löser korsord.











Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-06-03 23:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
LOL @ \"say no more\"!!!

Fast jag föredrar lingonsylt på min havregrynsgröt.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP