Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tucson II

Vid hållplatsen
steg han av
bakvägen

in i en uppgörelse

gatan lyste upp
från mynningsflamman


han såg alla sina vänner
från ett perspektiv
som inte gick leva med

så drog han ett andetag
av liv
och tog ur kontakten


Han andas numera
för egen maskin




Övriga genrer av BetweenTheLines
Läst 465 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-10 17:31



Bookmark and Share


  Erik L
Mycket tankvärd och något gåtfull dikt. Jag gillar den och kommer läsa om den!
2008-06-13

    © Birgitta Wäppling VIP
En tankeväckande text, med rik eftersmak. Applåd!
2008-06-11

  Maud Li
Nu skjuter du igen - skarpt! Och står stadigt när krutröken skingrat sig.
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines