Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa å gå vidare(limerick)

En fågelforskare från Borås
som gjort närstudie av en mås
har se'n äggen kläckts
helt nya projekts
som gäller plockning utav gås




Bunden vers (Limerick) av BetweenTheLines
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-15 12:49



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
det är så man får tårar i ögonen :)
2011-08-16

  lodjuret/seglare VIP
inte så sexig kanske
men kaxig o tillika skälmsk
så 'full pott' för den
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines