Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haibun


Blue in Grey

Vågsvall efter vågsvall släpas upp.
Varv som bakgård fylls av gråa skjul
speglar ögonvråer från sitt grund.
Stängers traskompasser sätter kursen.
Tvungen stanna kvar att illa fäkta
ser de söderdrömmar fly sin kos,
löven dra sitt täcke över dagen.


Höstgryning

över träden stiger

sångsvanen





Bunden vers (Blankvers) av BetweenTheLines
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-21 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poetisk haibun som lyfter i en haiku! Gillas.
2009-10-23

  Mr Lindemann VIP
I ett nu inser jag att en höstgryning nalkas då
jag får tag i dagens skymning
andas in i den kalla höstkvällen
ett blad faller
det är då vi faller in i varandra
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines