Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tordönsvåta nätter


Så talar blixten
klarblå himmel
dunkar
bakom ögongloberna

Hammaren
väntar inte
nattro
spelar månljus

Men stjärnorna syns inte i den ljusa sommarnatten





Fri vers av korpfjäder
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-05 11:42



Bookmark and Share


  inutimonster
värst vad du har vaskat guld! den här texten är så stämningsfull och romantisk (tycker jag som är en sucker för blixtar, månljus och svala sommarnätter). riktigt vackert och mjukt.
2008-06-07

    Glittra G
mmm, gillar den här.
2008-06-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert beskrivet
i ett fint textflöde
som lockar till vidare läsning.
2008-06-06

    glasa VIP
svår
och svårt
känns här
obönhörligheten
och K R A F T E R
2008-06-06

  Kristina Wallbing
Känner igen blixtarna och tänker MIGRÄN!!
Men det finns något hoppfullt mellan orden i den sista raden...
2008-06-05

  Ilona _L
Ja fy... ingen lek!
Mycket väl beskrivet!
2008-06-05

  Carola Zettergren
HUGA..vackert beskrivet..men sådana nätter kan man klara sig utan....brrrrrrr
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder