Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstidsvisa


Nyfött hopp
livslen kropp
vem kan störa friden
allt är du
evigt nu
kärleken bär tiden

livets dag
välbehag
timmarna som ilar
tanken stum
älskogs rum
väcker det som vilar

livstids höst
fylld av tröst
frukterna som mättar
anden fylld
själv förgylld
tidens dagar lättar

Vilans rum
äntligt stum
mörker omger orden
evighet
vishet vet
fyller sakta jorden










Fri vers av korpfjäder
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-05 17:18



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och fyllt av hopp och insiktsfullhet. Sparar den närmast hjärtat och bokmärker.
2008-06-06

    Glittra G
mmm så vackert
2008-06-06

  Dr Jimmy Johansson The 777
24 carat.
2008-06-06

    glasa VIP
o, vad skön
att vara
V A N D R A vila ..vara i
2008-06-06

  Kristina Wallbing
Vilken vacker livsresa! Bör naturligtvis sjungas!
2008-06-05

  Carola Zettergren
Oslagbart!!!vilken underbart vacker visa!!!Bokmärks!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder