Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är tagen med digitalkamera från någon meters håll ståendes på en planka ett trettiotal meter upp i luften, nej nu ljuger jag igen, höll närapå att avslöja svaret, vilket hade varit genant som bara den...


En gåta XXIX







Vad föreställer bilden?

Den som först gissar rätt
på mina intentioner
med detta geniala foto,
bara något litet manipulerat
för att få plats här inne,
kommer att vinna någonting väldigt fint.

Andrapris är en begagnad snusdosa
i pressad papp, upphittad på en gata
i Östersund vintern 2001.

Tredjepris blir en dejt på en loppmarknad
i Stockholm en söndag på Hötorget,
drömmandes om att få komma in
i Konserthuset för att få avnjuta en av
Beethovens många pianokoncerter i J-moll.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-05 19:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En vit ros eller en vitros?
En virtuos ros?
2024-01-12

    Noomi
en mycket vacker bild..
2008-06-08

  Gunwale VIP
Sköldpadda.
2008-06-07

  K*
hm! har de loppmarknad på hötorget?! :D wyhey, jag vill ha tredje pris.
bilden föreställer det man ser. en vit blomma och ... en död man ?
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP