Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tavlan är inramad av en man som förestår en konsthall norr om hufvudstaden, men själva den egenartade konsten har en annan källa, klart springande ur ett egensinnigt intellekt


Kritik på en text VII







Fantastiskt väl skrivet,

handstilen lutar något här,


vilket ofta tyder på att personligheten



är lagd åt att resa,



i regel till någon sorts arbete,



studier av olika slag




eller till olika utflyktsmål




vilka locka




med sina exotiska seder och bruk




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-06-05 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP