Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svar!

Jag hör de långsamma tonerna...

...TUUUT......TUUUT.....

...jag väntar på att de ska avbrytas
och att få höra din röst som jag söker efter.
Till min besvikelse hörs en annan människas röst,
ett inspelat meddelande om att du inte kan nås.

Jag försöker igen, men får samma svar.

Du lovade att svara, du lovade att finnas till
när jag behövde någon att prata med.

Jag försöker om och om igen.

När jag tänker ringa en sista gång avbryts tonen
och jag hör din glada röst.

Du vet ännu inte vad som hänt, men det gläds jag över <3




Övriga genrer av Chaiel
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-05 21:49



Bookmark and Share


    sazzi92
Bra skrivet =)
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel