Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku när västan friskar


skuggspel


västanvind krusar
böljar björkar bugar tall

skuggan skimrar sol




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-06 13:24



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Nu ser jag riktigt tallar som bugar....härligt!
2008-06-06

  Carola Zettergren
Å så vackert!!!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder