Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mattebitar


Min hund fäller träd som en bäver
och delar dem i lagom stora bitar
apportbitar
för att jag ska kasta dem långt bort
i sjön

Min hund tittar på mig som en älskare
och delar mig i lagom stora bitar
mattebitar
för att jag ska lägga långa spår
i gräset

Min hund är aldrig längre bort än en doft
som han delar i lagom stora bitar
hundbitar
för att jag ska finnas där för alltid
i livet


Och jag överlever mina egna dagar för att han ska finnas där
för alltid




Fri vers av korpfjäder
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-06 16:45



Bookmark and Share


  inutimonster
vilken gullig kärleksförklaring till din vän :)
2008-06-07

  Ilona _L
VILL också ha en trofast hund!
Men det är inte rätt tid för det nu tyvärr!
Mmmm jag kan känna igen det från min systers hund och från min barndom...
2008-06-06

  Lena Krantz VIP
Jag vill också ha en hund, men man kan inte bara skaffa en sådär, det är ett livsåtagande att ta på allvar.
De är så välgörande för kropp och själ!
2008-06-06

  Mona*
Det känns som min hund, som står mig nära, så nära...
2008-06-06

  Carola Zettergren
ÅÅÅ det kallar jag KÄRLEK!!!!:)
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder