Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en vaggvisa


Som en mor vaggar sitt barn



Som en mor vaggar sitt barn
vaggar gräset tankarna till ro
lägger dagen stilla
låter drömmens vindar blåsa
dunmjukt bort mot skymningen

Men av sömn talar ett barn
lägger blundögt tankarna mot mor
vaggar dagen stilla
medan drömmen väntar bildlös
längtande mot skymningen

För de två väntar en natt
fridfullt kindlätt närmare än hud
vilar dagen stilla
delar drömmar sinnligt välvda
kärleksfyllt mot skymningen





Fri vers av korpfjäder
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-06 21:53



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ljuvligt underbart fint!!!
2008-06-06

  Rolfsdotter
Så vackert vilsamt, kram Backsippan
2008-06-06

  devilsangel
Underbart vaggande rader...vackert och mjukt...
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder