Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kikar mellan brädorna i bryggan...


Bryggbetraktelse



Hummar spiggen under bryggan
väntar munvigt ruvande
glittrande för vinden

Sjuder vågor över viken
vänder sten mot stränderna
vindande mot solen

Väntar dagar sista tiden
Trampar steg för annan tid
vägen går mot natten




Fri vers av korpfjäder
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-07 14:53



Bookmark and Share


  inutimonster
sommar! vilken mysig betraktelse, åh, man skulle kunna ligga där på bryggan hela sommaren och inte röra sig ur fläcken.
2008-06-07

  Carola Zettergren
Mycket bra från bryggan!!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder