Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jasmin

Vi kysstes hungrigt


där under jasminbusken


luktar det himmelskt




Bunden vers (Haiku) av Emilia Mattsson
Läst 517 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-07 15:31



Bookmark and Share


  J A Nicander
Grattis till placeringen och denna var väldigt vackert och snyggt formulerad.
2008-06-08

  Carola Zettergren
Grattis till placeringen!
2008-06-08

  Carola Zettergren
ROMANTISKT!!
2008-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Det kan jag tänka mig...
Dofterna blandas...
2008-06-07

  Elaine.S VIP
Wow!! passion och blommdoft ...snyggt nedtecknat..
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson