Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Micke Marin kom på besök och blev så het, att det såsmåningom blev nödvändigt att också ta av kroppen all beklädnad för ett avsvalnande bad. Här är ett referat av det som föregick den kalla avrivningen


Lättklädda själar i solen


Så sitter vi där i tankevärmen
med lättklädda själar
i solen

Orden utforskar husväggar
finner vägar
och kryper likt steklar in i små hål
osedda men seende

Där vilar mörkret
skönt knaprande små rännilar
i drömmen

Och bilderna vi gav varandra
mätte sig mot verkligheten
tyngden gav sig
och ett ögonblick var allt
just nu






Fri vers av korpfjäder
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-07 21:26



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Som att gå på tå, barfota i ett nässelsnår
och mjukt undvika varje stingsligt blad.
Sådant kan jag inte skriva.
Men applådera kan jag!
2008-06-08

  Kristina Wallbing
underbart skrivet om själars möte!
2008-06-08

  Ilona _L
Så snyggt! Vilken vacker beskrivning!
2008-06-07

  micke marin
Så bra
så nätt
varken mer varken mindre
fjäderlätt blev det
2008-06-07

  Carola Zettergren
Och det här var det bästa jag läst!!!Bokmärks!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder