Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saltstänk

nu omsluter dig evigheten
du är där, hela din kropp
vandrar i milsvida pelarsalar

ser du det storslagna? Känner du
friska vindar i håret?
Saltstänk; alla tårar du aldrig lät

alla timmar du grät men inte kände
du trodde sorgen var lättare buren
långt ifrån kroppen

solen möter ditt ansikte
nåden självklarnar inför dig
inför dig, dess hand sträcker sig efter din

men dina händer håller krampaktigt
i förbrukad tid




Fri vers av Marta
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 22:53



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
märkligt att det tog
mig så lång tid och
så många läsningar
att ta till mig
en så självklar text

igårdagsmorgonsvärlden
prunkar dock av tid
som aldrig blir förbrukad

jag har just själv skaffat
ett visuellt sinne och
kan dram mig
till minnes!
alla platser jag besökt
som jag för några månader
sedan trodde var förlorade
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta