Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett mejl betyder så mycket


Apropå datorer...






...jag förväntar mig
aldrig att någon följer mina råd,
brukligt är att folk efterfrågar råd
för att sedan göra ungefär tvärtemot...

allt för att det skall se ut
som om de väljer sitt öde själva...
men jag är bara tacksam för detta,
emedan de om de mot förmodan
skulle följa mitt råd någorlunda och ändå
misslyckas
då skulle kunna få för sig
att skylla sin olycka på mig, inspiratören...

tack för vänligheten,
nu får nog herrn sista ordet
om ni nänns svara på tal...

vänligen doktor
(oläslig namnteckning)
med tack för inspirationen...




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP