Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jasmin II

Vi älskade vilt


och under samma jasmin


föddes våra barn








Bunden vers (Haiku) av Emilia Mattsson
Läst 367 gånger
Publicerad 2008-06-08 15:08



Bookmark and Share


  jokerdam
gillar jasmintemat, haha
2008-09-16

  J A Nicander
En väldigt värdig uppföljare. Undrar hur del III ska bli...
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson