Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glossariet


Barnen sitter på morfarns
blanka diskbänk
och leker med

Glossariet

De drar ut boxarna
med socker och salt
och öser med skoporna

Hittar kardemumma och kanel
viker upp påsar, öppnar

Tar in alla ord med näsa och mun
och fingrar

Ser i varandras ögon
den andra världen

Stryker därefter varsamt bort
alla spår från det blanka

Talar sedan som vanligt
med människor




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-08 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP