Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jasmin III

Under jasminen


fanns våra livsöden kvar


när vi var borta




Bunden vers (Haiku) av Emilia Mattsson
Läst 468 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-09 00:03



Bookmark and Share


  J A Nicander
WOW! Dessa tre skärvor speglandes ett helt liv från första mötet , konsekvensen av tvåsamheten och den jordiska separationen....Mycket nice!!
2008-08-05

    tramp
Gillar denna triss i Jasmin
I skuggan hänger doften kvar
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson