Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behöver jag en titel vilken som helst för att kunna skriva texten, ibland duger det med en text vilken som helst för att komma på en dugande titel, åter ibland räcker det med ett härligt regn smattrande mot rutorna


Ibland har jag tyckt mig se murgrönan, ibland bara muren







För att kunna vara säker
på att göra bort mig

så respekterar jag allt
jag ser utan att se och när

jag blir uppmärksammad på
att jag ingenting sett

så kommer där ännu någon och påstår
att jag visst sett allt som funnits att se

att även om jag skulle fått se
det jag ännu inte sett och heller inte insett

så skulle jag blott önska
jag intet sett eller ens insett...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-06-09 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP