Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lizley inspirerte


Kritik på en text VIII






Det är inte alltid alla förunnat
att jobba på intensiven

en del av oss väljer alltid
att spela spelet från defensiven
såväl i krig som i kärlek




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-06-09 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP