Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en blick i en annan sorts spegel


Där är jag
spegelblank
som nyskapad
inte en enda bild
mellan mig

och mig själv

så vacker
utan en enda tanke på vem
du ville


för dina ögon





Fri vers av korpfjäder
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-09 18:40



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackrare bild kan nog inte erbjudas...
:)
2008-06-11

  Kristina Wallbing
Jag tänker är det verkligen möjligt att se sig själv utan bilder emellan? Hur mycket ligger inte föreställningar, förväntningar, roller, sedan-barnsben-ingrodda bilder av en själv, emellan.
2008-06-10

  micke marin
Det är ju precis henne jag vill ha..
när hon ser sig själv så
med stolthet, inre styrka, självklarhet.
med ogräs, ängsblommor och doftande liljekonvalj
så vacker

men inte för min skull såklart
för sin egen skull
2008-06-10

  Carola Zettergren
Underbart bra!!!
2008-06-09

  Mona*
Att vara den man verkligen är, tänker jag. Som nyskapad. Utan att bry sig om vad andra tycker och tänker.
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder